Jouw zoekresultaten

  Niets gevonden

  Werkgroep Systematische bevraging kinderen, jongeren en/of ouders - Crosslink

  Waar

  Provinciehuis, Voerenzaal, Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt

  Wanneer

  Donderdag 5 september juni 2024 van 13u00 tot 15u00

  Inhoud: 

  Systematische bevraging m.b.t. ervaringen, outcome, tevredenheid,… bij de doelgroep waarmee we werken in hulpverleningstrajecten biedt hen gelegenheid om input te geven. Indien aangewezen kunnen we op basis hiervan samen hun individuele hulpverleningstraject bijsturen en zo mogelijk ook input vanuit cliëntperspectief meenemen voor ontwikkelingen op team- of organisatieniveau .

  In deze intersectorale werkgroep worden good practices uitgewisseld op het vlak van systematische bevraging van kinderen, jongeren en/of ouders in hulpverleningstrajecten. De ontwikkeling en inhoud van bevragingen, gevalideerde tools, werkwijzen, gebruikte media,… kunnen aan bod komen

  Daarnaast kijken we naar wensen en mogelijkheden om in het Limburgse netwerk krachten te bundelen i.f.v. toekomstige ontwikkelingen op het vlak van systematische bevraging van kinderen, jongeren en ouders.

  Bij eerste samenkomst van de werkgroep is gericht op kennismaking, bespreking van verwachtingen en verdere aanpak van de werkgroep.

  Sprekers:

  De werkgroep wordt begeleid door Bojoura Schouten, Master in de klinische psychologie, Doctor in de medische wetenschappen en Participatiecoach en medewerker Connect, Ligant.

  Inschrijven:

  Schrijf je in via deze pagina

  Prijs:

  Gratis.

  Extra info:

  Heb je nog vragen? Neem contact met Bojoura Schouten, bojoura.schouten@ligant.be, 0472/23 13 19

  Volg ons op

  Ligant logo