Jouw zoekresultaten

  Niets gevonden

  Intervisie ‘Het betrekken van ervaringsexpertise in beleid’ - Crosslink

  Waar

  Provinciehuis , Kempenzaal 1, Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt

  Wanneer

  Donderdag 12 september 2024 van 13u00 tot 16u00

  Inhoud: 

  • De kwaliteit en effectiviteit van hulpverlening wordt in grote mate bepaald door de ervaren persoonsgerichtheid en match tussen noden en hulpverleningsaanbod. Om dit te optimaliseren kunnen we niet enkel inzetten op participatie op micro-niveau, maar ook op meso-niveau. Door kinderen, jongeren en hun ouders inspraak te geven in beleid en actief te betrekken bij nieuwe ontwikkelingen worden deze immers niet alleen vanuit professionele insteek, maar ook o.b.v. ervaringsexpertise onderbouwd.

   

  • Hoe betrek je ervarings-experten in beleid?

  In deze intersectorale intervisie worden vragen voorgelegd en  good practices uitgewisseld op het vlak van het betrekken van kinderen, jongeren, hun context en ervaringsdeskundigen in beleid en ontwikkelingen in de hulpverlening. We betrekken zowel deelnemers vanuit professioneel perspectief als vanuit ervaringsperspectief om tot optimale intervisie en kruisbestuiving te komen.

  Sprekers:

  De intervisie wordt begeleid door Bojoura Schouten, Master in de klinische psychologie, Doctor in de medische wetenschappen en Participatiecoach en medewerker Connect, Ligant.

  Inschrijven:

  Schrijf je in via deze pagina

  Prijs:

  Gratis.

  Extra info:

  Heb je nog vragen? Neem contact met Bojoura Schouten, bojoura.schouten@ligant.be, 0472/23 13 19

  Volg ons op

  Ligant logo