Jouw zoekresultaten

  Niets gevonden

  04-12-2023 Netwerkoverleg rond het zorgcircuit kinder- en jeugdobesitas in de eerstelijnszone Herkenrode

  Waar

  Jessaziekenhuis Campus Salvator - Raadzaal.
  Salvatorstraat 20
  3500 Hasselt

  Wanneer

  Maandag 4 december 2023 van 11u00-12u30.

  Beschrijving

  We stellen vast dat veel kinderen en jongeren in Limburg met overgewicht kampen. Na onze vorige samenkomsten in het verleden bouwen we hiervoor graag verder op de ontwikkeling van een zorgcircuit kinder- en jeugdobesitas ter stimulatie van meer regionale en multidisciplinaire samenwerkingen. Hiervoor organiseren we volgend netwerkmoment.

  Doelstelling
  Door partners uit het ganse zorgcontinuüm samen te brengen hopen we iedere partner die met kinderen en jongeren werkt te betrekken bij de uitbouw van het zorgcircuit kinder- en jeugdobesitas in regio Herkenrode. We richten ons op partners die een aanbod voorzien in de preventie van eet-en gewichtsproblemen, partners die instaan voor de vroegdetectie en ernstinschatting, partners die een aanbod voorzien rond vroeginterventie en tenslotte partners uit de ambulante en intensievere hulpverlening. Maar ook op partners die geconfronteerd worden met deze problematiek en hier meer samenwerking en handvatten rond wensen.

  Doelgroep
  Iedere partner in de regio Herkenrode die met kinderen en jongeren werkt.


  Programma
  Op dit overleg staan we o.a. stil bij de huidige stand van zaken wat betreft aanbod en projecten rond overgewicht in de regio, de komst van de PMOC teams, hoe we verder goed kunnen samenwerken, stand van zaken in de eerstelijnspsychologische functies en welke noden er verder zijn.

  Inschrijven

  Gelieve voor donderdag 30 november uw aanwezigheid te bevestigen via mail naar sylvia.gijbels@ligant.be of via deze link.

  We kijken uit naar uw aanwezigheid.

  Prijs

  Deze vorming is gratis. Er is een broodjesluch voorzien.

  Extra info

  Indien u niet aanwezig kan zijn op het netwerkoverleg maar wel interesse heeft om deel uit te maken van het zorgpad kinder- en jeugdobesitas, neem dan zeker contact op met sylvia.gijbels@ligant.be of telefonisch via 0492/23 64 52.

  Volg ons op

  Ligant logo