Jouw zoekresultaten

  Niets gevonden

  Intervisie (hoog) conflict scheiding- Crosslink

  Waar

  Provinciehuis, Haspengouwzaal 1, Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt

  Wanneer

  Dinsdag, 26 november 2024 van 13u00 tot 16u00

  Inhoud: 

  In onze gezamenlijke opdracht van vroegdetectie en – interventie werken we regelmatig met gezinnen waar er sprake is van scheiding. Dit zowel in de zorg voor kinderen en jongeren als de zorg voor volwassenen.

  De scheiding heeft vaak een impact op het functioneren van het gezin en de individuele gezinsleden en kan zich vertalen in milde tot matige klachten, die een aanleiding kunnen zijn voor eerstelijnspsychologische hulp.

  Soms is de impact van de scheiding bij aanmelding minder duidelijk, maar krijg je hier gaandeweg in het traject meer zicht op.

  Deze intervisie bestaat uit 2 delen. Tijdens het eerste deel gaan we dieper in op een thema. Vaak nodigen we hiervoor een spreker uit. Tijdens het tweede deel bespreken we een casus. Je mag een casus doorgeven bij inschrijving.

  Spreker:

  De intervisie wordt gegeven door Karen Stalmans, medewerker binnen de werking Ouderschap in complexe scheiding en wordt georganiseerd door Crosslink in samenwerking met CAW Limburg.

  Voor wie: 

  De intervisie werken met (hoogconflict) echtscheiding richt zich op klinisch psychologen, orthopedagogen en andere zorgprofessionals werkzaam in de eerste lijn met de doelgroepen kinderen en jongeren én volwassenen. Enerzijds vanuit het perspectief van het kind, de jongere en het gezin. Anderzijds vanuit het  perspectief van kwetsbaar ouderschap en de impact op de ontwikkeling van kinderen, jongeren en het gezin.

  Inschrijven:

  Schrijf je in via deze pagina.

  Prijs:

  Gratis.

  Extra info:

  Heb je nog vragen? Neem contact met Sabrina Santillo (sabrina.santillo@ligant.be). Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 15 personen. 

  Volg ons op

  Ligant logo